Szutorker Kft bemutatkozás / Hela fűszerek

Szutorker Kft. Szutor András által 2016 augusztusában alapított vállalkozás.

 A HoReCa szegmensben eltöltött 15 éves fűszeripari sikeres értékesítési gyakorlat után döntöttem úgy,hogy egy Top Brandet Magyarországon képviselve a Hela kizárólagos magyarországi disztribútora leszek. Felhasználva a Végfelhasználói igényeket és azok kiszolgálását segítő Nagykereskedő Partnerekkel történő együttműködést.

Az elmúlt közel három esztendő bázis-Nagykereskedői kiépítésével, a szortiment folyamatos,piaci igényeknek megfelelő kiépítésével és a Partnereim interaktív hozzáállásával a HELA -márkanévnév nemcsak a gasztronómiában,de az iparban is sikeressé tehető.

A kezdeti 39 induló cikkelemből mára 110 cikkelem található meg a Hela fűszerek magyarországi szortimentjében.Fejlesztése permanensen követi a piaci igényeket figyelembevéve és a németországi anyavállalat legújabb gasztro-újdonságait is.

Szeretne partnerünk lenni? Vegye fel a kapcsolatot!

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy hívjon minket a +36 70 366 71 89-es számon, munkatársaink szívélyesen állnak rendelkezésére és válaszolnak minden kérdésére.

Minőségi fűszerek

A HELA termékei csak a saját laborok által többszörösen bevizsgált minőségi tesztek után kerülhetnek forgalmazásba. Bizonyára sok magyar szakács örömmel üdvözli a német tulajdonú fűszergyártó világcég ismételt hazai megjelenését.

Magyarországon csak nálunk

Jelenleg a világ több mint 60 országában találkozhatunk a HELA termékeivel. A számos leányvállalat mellett disztribútorcégek segítik elő a piac maximális meghódítását minden kontinensen. Magyarországon a Szutorker Kft. a Hela disztribútor cége.

Segítőkész ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk a nap 12 órájában rendelkezésére áll, ügyfélbarát hozzáállással, segítünk megtalálni az Önnek szükséges Hela termékeket, és közvetítünk a nagykereskedelmi partnerek között. Kérdéseire szívesen válaszolunk.

Alapadatok

  • 1905 alapítás Hamburgban, negyedik generációs (mai napig) családi tulajdonban áll.
  • 10 leányvállalat minden kontinensen (Németország, Kína, Szingapúr, Ausztrália, Ausztria, Hollandia, Chile, Kanada, Brazília, Mexikó).
  • Cikkelemek száma összesen: 4000
  • Évi 2500 tonna fűszert dolgoz fel.
  • Tanúsítványok száma 20
  • Termékfejlesztés: havi 114
  • Visszahívott termékek száma 2018-ban: 0
  • Hela kereskedő országok száma a világon: 65 (10 leányvállalat, a többi ún. ügynökségek, eladó partnerek),
  • A szerződött partnerek száma 600.
Hela fotó balról Rainer Werchner jobbra Björn Laue a konszern id.tulajdonosa

Szeretne partnerünk lenni? Vegye fel a kapcsolatot!

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy hívjon minket a +36 70 366 71 89-es számon, munkatársaink szívélyesen állnak rendelkezésére és válaszolnak minden kérdésére.

Gyakori kérdések

Honnan származnak a Hela fűszerek alapanyagai?

A HELA termékei közül a monofűszerek is csak a saját laborok által kontrollált és többszörösen bevizsgált minőségi tesztek után kerülhetnek forgalmazásba. A világ minden részéről, így az európai piacot ellátva Németországból, ill. az Ausztriai gyárából.

Egzotikus fűszerei (Bors, Chili) Ázsiából, a fokhagyma Kínából származik, mert Európában nincs már fokhagymatermesztés komolyabb kiszámítható nagy mennyiségben. (Kínában évi 260 millió tonna termesztve, ebből csak 20% mint szárított áru van eladva).

Mit érdemes tudni a keverékekről?

A Hela 1981-től állítja elő fűszereit a ún. „ummantelt” – pálmazsírral bevonva a fűszereket. Miért ?

Normál sózásnál a húsba beleoldódik a só, a rostokban a hússzaft azonnal kioldódik. 20%-át elveszíti a súlyának (levet ereszt) ami üzlet veszteséget okozhat. Súlyveszteséggel ízét is veszti a hús, ha puhaságát veszítem, keményebb is lesz ízhatást nem engedhetem meg, hogy sérüljön!

A bors nincs csírátlanítva, mert jó minőség és ezért nem kell. A csírátlanítás, gőzölés tönkreteszi a fűszereket, csak az iparban fontos. Pl. Sajtiparban vagy a kolbászfeldolgozásnál.

Nagyon sok termék glutamát nélkül készül,de nem mind. A termékek specifikációs lapján az összes laboratóriumi összetevő fel van tüntetve és folyamatosan kontrollálva a Hela ahrensburgi és gmündi (Karinthia) gyárában.

A nátrium-glutamát sok élelmiszer és étel természetes összetevője: megtalálható például a paradicsomban, a sajtban, húsfélékben, halban, zöldségfélékben és gombákban. Mértékletes fogyasztása nem jelent veszélyt az
emberi egészségre.

Mikor alapították a németországi Hela-t?

A Cég 1905–ben lett alapítva Hermann Laue által aki egy drogéria és bélkereskedő cég alkalmazottjaként kezdett dolgozni,miután a megszüntetésre ítélt céget átvette és ügyvezetője lett egy évvel később megváltozatta a nevét „Hermann Laue„-ra változtatta. Ebben évben jelent meg az első céglogo is.

Mi a cég jelene, és milyen elismeréssel rendelkezik?

Jelenleg ez a gyár is folyamatosan modernizálva van,immár a negyedik generációs Hela- utód, Alexander vezetésével. 2013-ban a Hela megkapja az évszázad márkája elismerést Németországban ami körülbelül a mi Hungarikumunknak felelhetne meg. Jelenleg a világ több mint 60 országában találkozhatunk a HELA termékeivel. A számos leányvállalat mellett disztribútorcégek segítik elő a piac maximális meghódítását minden kontinsen.

A magyar piacot Ahrensburgból (Németország) és az ausztriai (Karinthia) Gmundból látják el. Legyen az Ön konyhája is ezen nem mindennapi siker részese és engedje meg, hogy bebizonyíthassuk a Hela –termékei nemcsak a sóval ízesítik meg ételeit!

Vélemények

A rendelési határidőt mindig beadják, nagyon precíznek dolgoznak és segítőkészek. Méltó módon képviselik a Hela nemzetközi márkát.

Fantasztikusak a fűszerek, igazi német minőséget képviselnek Magyarországon. Az együttműködés gördülékeny, minden kérdésemre választ kaptam.

Nagykereskedelmi partnerként választottam a Hela Magyarországot, mert prémium minőséget szeretnék képviselni ügyfeleink részére. Kiváló termékek, és megbízhatóság jellemzi a céget.

Terméktípusaink

Partnereink