Babérlevél egész 1000 g

Babérlevél egész 1000 g

8 900 Ft + 27% áfa

Súly (g): 1000g
Vámtarifaszám: 09109950
Szavidő napokban: 365 nap
Nagyzacskós kiszerelés
EAN Kód:903350310028

Cikkszám: 310018B1 Kategória:

Termék megosztása

Leírás

Cikkszám: 310018

Töltősúly : 1000 g,zacskós kiszerelés

Összetevői : Babérlevél egész

Felhasználása: savanykás levesek,egytálételekhez,főzelékekhez,párolt húsok,szószok,saláták,

savanyító levek és pácok,fehérmártások fűszerezéséhez.

 

Hela fűszerek értékesítési szempontjai

1.) Fontos szempont,hogy az adott Cég fő forgalmi prioritása hol van?
A Hela 98 %-ban az iparban érdekelt, ahol a szigorú recepturák miatt nem megengedhető, hogy egy adott mennyiségű termék elkészítéséhez más mennyiséget adjunk az azonos ízhatás elérése érdekében. (Pl. Wiesbauernél X gramm Feketebors 1 kg sonkához)…
– Míg ellenben azok a versenytársak, akiknél a forgalmuk többsége a háztartási üzletágban van, ott max. a háziasszony még megszórja az adott ételt vagy,teker még egyszer az örlőfejes termékből…

2.) Az előző pont miatt az alapanyagokat a világ legjobb termőhelyeiről szerzi be, kompromisszum nélkül (Feketebors-csak délkelet-Ázsia ,úgymint Vietnam és Indonézia).
Feketeborsot máshol is termesztenek, mint pl. Brazilia, de ez jóval gyengébb minőségű a kevesebb illóolajtartalma miatt.

3.) A termékek 90 %-ban glutén , glutamát és laktózmentesek! Miért nincs benne glutén?
Mert a glutén csak térfogat és súlynövelő> magyarul árrésnövelő tényező a gyártó cégeknek.

4.) Aroma és fényvédő csomagolásban forgalomba hozva.
Mivel tudjuk, hogy a fűszerek levegő és fényérzékenyek ,ezért nem csomagoljuk, fényáteresztő műanyag dobozba! Ezzel garantáljuk a friss aromát és színállandóságot. (Példa: Hela Tárkony és Petrezselyem). Az optikai szemfényvesztés helyett inkább a stabil minőség előnyben.

5.) Sótartalom.
A HELA termékeinek nagy része csökkentett sótartalmu ill. sómentes. (Pl. Grill-Argentínia 1,97 % sótartalom, nem 20 % feletti sótartalommal indul… vagy a Tarkaborskeverék őrölt 0 % sótartalom és nem 40 % sóról indul ezáltal nem olcsó termék ,de ha veszi, a fáradtságot a Végfelhasználó sokat spórolhat).

6. ) A HELA 1981 óta alkalmazza a keverékeknél a pálmazsírral bevont fűszerkeverékeket. (Mikromilliméter nagyságu, szemmel nem látható, titkos gyártástechnológiával készül). Miért fontos is ez?
Normál fűszerezésnél a húsba hamar beleoldódik a só,a rostokból a hússzaft kioldódik 20%-át is elveszítheti súlyának,ez jelentős üzleti veszteséget okozhat. (+ keményebb a hús, ami ízveszteséget is okozhat). Ezen gyártástechnológiávalkészült HELA –fűszerekkel előtte befűszerezhető, mindig azonos minőséggel tudok szolgálni.

7. ) A csírátlanítás, gőzölés tönkreteszi a fűszereket, elveszíti illóolajtartalmát. Mert mi is történik a gőzölésnél?
A terméket forró gőzben nedvességgel gőzölik, miután elveszíti illóolajtartalma egy részét az ízhatás óhatatlanul negatívan sérül! A csírátlanítás főleg az iparban fontos! (Sajtipar, kolbászfeldolgozás).

További információk

Tömeg 1000 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babérlevél egész 1000 g” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük