Paprika Hela special dobozban 600 g

Paprika Hela special dobozban 600 g

2 500 Ft + 27% áfa

Súly (g): 600 g
Vámtarifaszám: 9042200
Szavidő napokban: 730 nap
EAN Kód:9003350322113

Cikkszám: 323410 Kategória:

Termék megosztása

Leírás

Cikkszám: 323416

Töltősúly : 600 g,gasztrodobozban

Felhasználása : húsok,szárnyasok,levesek,szószok ,sajtok,mexikói és magyaros ételekhez

ajánlott ízlés szerint.

 

 

 

 

Hela fűszerek értékesítési szempontjai

1.) Fontos szempont,hogy az adott Cég fő forgalmi prioritása hol van?
A Hela 98 %-ban az iparban érdekelt, ahol a szigorú recepturák miatt nem megengedhető, hogy egy adott mennyiségű termék elkészítéséhez más mennyiséget adjunk az azonos ízhatás elérése érdekében. (Pl. Wiesbauernél X gramm Feketebors 1 kg sonkához)…
– Míg ellenben azok a versenytársak, akiknél a forgalmuk többsége a háztartási üzletágban van, ott max. a háziasszony még megszórja az adott ételt vagy,teker még egyszer az örlőfejes termékből…

2.) Az előző pont miatt az alapanyagokat a világ legjobb termőhelyeiről szerzi be, kompromisszum nélkül (Feketebors-csak délkelet-Ázsia ,úgymint Vietnam és Indonézia).
Feketeborsot máshol is termesztenek, mint pl. Brazilia, de ez jóval gyengébb minőségű a kevesebb illóolajtartalma miatt.

3.) A termékek 90 %-ban glutén , glutamát és laktózmentesek! Miért nincs benne glutén?
Mert a glutén csak térfogat és súlynövelő> magyarul árrésnövelő tényező a gyártó cégeknek.

4.) Aroma és fényvédő csomagolásban forgalomba hozva.
Mivel tudjuk, hogy a fűszerek levegő és fényérzékenyek ,ezért nem csomagoljuk, fényáteresztő műanyag dobozba! Ezzel garantáljuk a friss aromát és színállandóságot. (Példa: Hela Tárkony és Petrezselyem). Az optikai szemfényvesztés helyett inkább a stabil minőség előnyben.

5.) Sótartalom.
A HELA termékeinek nagy része csökkentett sótartalmu ill. sómentes. (Pl. Grill-Argentínia 1,97 % sótartalom, nem 20 % feletti sótartalommal indul… vagy a Tarkaborskeverék őrölt 0 % sótartalom és nem 40 % sóról indul ezáltal nem olcsó termék ,de ha veszi, a fáradtságot a Végfelhasználó sokat spórolhat).

6. ) A HELA 1981 óta alkalmazza a keverékeknél a pálmazsírral bevont fűszerkeverékeket. (Mikromilliméter nagyságu, szemmel nem látható, titkos gyártástechnológiával készül). Miért fontos is ez?
Normál fűszerezésnél a húsba hamar beleoldódik a só,a rostokból a hússzaft kioldódik 20%-át is elveszítheti súlyának,ez jelentős üzleti veszteséget okozhat. (+ keményebb a hús, ami ízveszteséget is okozhat). Ezen gyártástechnológiávalkészült HELA –fűszerekkel előtte befűszerezhető, mindig azonos minőséggel tudok szolgálni.

7. ) A csírátlanítás, gőzölés tönkreteszi a fűszereket, elveszíti illóolajtartalmát. Mert mi is történik a gőzölésnél?
A terméket forró gőzben nedvességgel gőzölik, miután elveszíti illóolajtartalma egy részét az ízhatás óhatatlanul negatívan sérül! A csírátlanítás főleg az iparban fontos! (Sajtipar, kolbászfeldolgozás).

További információk

Tömeg 600 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paprika Hela special dobozban 600 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük